Jag ska till Australien!

Min semester är slut nu och jag har börjat jobba igen. Jobbar ganska mycket nu så svårt att hinner med bloggen och även mitt projekt vid sidan av med fotograferingen. Har kvar att redigera av Mexiko men har ändå hunnit med ganska mycket, sen även bilder från Grebbestad. Men försöker hinna med så mycket som möjligt, men vill inte stressa upp mig för mycket. Har som sagt fått det väldigt lätt att bli stressad (vilket jag inte alls hade det förr på samma sätt) och har även börjat få någon typ av attack där jag får så mkt stress i kroppen att jag blir arg och bara vill sätta mig ner och gråta (?). Men försöker ta det lugnt och tror att mitt uppehåll med träningen spökar en del.
 
Vet inte om jag sagt detta med ska även åka till Australien i September, helt själv i 3 månader och backpacka längst östkusten. Men ska inte jobba där nere, det gör jag så bra här hemma. Så det ska bara bli relax, äventyr, språkresa, blogg och växa som människa! Så har tänkt att ni ska få följa med mig på mitt äventyr på andra sidan jorden, kul va?! Med massor utav bilder, misstag, lyckanden och allt! Jag är dock sjukt nervös för att åka själv. Ska göra 2 byten påvägen ner mot Australien, ett i Dubai (mitt i natten så kanske inte är så mycket folk på flygplatsen då?) och sen ett i Perth för att ta flyget högst upp på Östkusten till Cairns, Därifrån ska jag sen åka med Greyhoundbuss hela vägen (med massa stopp så klrt) till Melbourne! 
Men mer om detta längre fram!
 
Nu ska jag skicka efter en billig och lätt laptop som jag kan ha med mig på resan så jag kan redigera bilder och ha kontakt med omvärlden. Nedanför här så bjuder jag på bilder från Mexiko, Chichen Itza!
 
Här så hade Mayaidianderna ett bollspel där de skulle få upp en boll som vägen mellan 3-7kg (tror jag det var?) skulle upp igenom ett hål som sitter 7 meter upp (tror ni kan se det på väggen rakt sovanför honom med kepsen). Krukset var det att de fick inte använda sig utav armar eller ben.. Fråga mig inte hur de gjorde men de måste ha haft höga skills! Detta är den svåraste bollbanan som de hittat i Mexiko, annars så brukar väggarna vara lite lutade och de får använda benen. 
 
 Här är en bild på pyramiden, har fler bilde rmen de är för stora för att ladda upp så ska skala ner dem lite. Pyramiden består utav 9 etage som ska presentera de 9 himlavärldarna i Myafolkets tro. De har även 365 trappsteg, vilket representerar så många dagar vi har på ett år. Om man står vid pyramiden och klappar i händerna så kommer ett ljud format utav en fågel tillbaka. Jag minns inte om guiden sa att fågel var till för att skrämma bort ondska och skydda Mayafolket eller om det bara var en stark symbol för dem. 
 
 
 Har fler bilder ni kommer få se, men måste göra dem lite mindre så jag kna lägga upp dem här.
 
Ha det bäst <3