Hervey Bay

Igår kom vi fram till Hervey bay och delade in oss i grupper för fraser Island. Jag hamnade i en grupp med en blond tysk tjej som ville vara ledaren (varför ens ha det?!) och ja hon är efterbliven.. Vi satte oss och gjorde matlista för 3 dagar och jag berättade om mina allergier och alla var med på att jag bara skulle vara med och betala för grönsakerna. Vi handlade och efteråt tvingade den tyska tjejen mig att betala för köttet och brödet som jag inte kan äta, när jag sa till henne om det så sa hon "ja men jag gillar inte kött". Men lilla flicka det är stor skillnad på att inte tycka om/vilja äta och inte kunna äta! Om jag hade kunnat äta så hade jag väl gjort det för att det är billigare, pöntade unge.. Alla i gruppen såg vad som hände men ingen vågade säga ifrån så antar att den där tjejen är en bortskämd jävel som får allt dit hon vill, så nä tänker inte vara henne till lags. Nu satte hon spiken i kistan o jag tänker inte vara trevlig mot henne.

Efter allt tjat och blablablabla så skulle vi fixa ihop maten för idag, och även i köket var hon en boss o kastade grejer på oss som vi skulle göra. Alltså orkar inte en tjejgrupp igen. Glad att det är en kjolar i gruppen som jag kommer bra överens med.

Hoppas allt blir bra och jag inte omvandlas till en mördande kannibal som föredrar tysk-dumbomkött. Ska iväg nu så hörs om några dagar! (Ska försöka filma det mesta)

Cheers!