Tillbaka i Sverige

 
Tänkte bara meddela er att jag kom levande hem från Australien strax innan jul. Min sista vecka där spenderades 2 dagar med Tomer som jag visat. Vi åkte runt uppe i Surfes Paradise med hans bil och campade. Vi var ute i naturreservatet/djungeln och hittade fina utsikter, vattenfall och "badplatser". Jag fick även honom att prova köttbullar, potatis och brunsås som jag lagade till och han älskade det! Så roligt, och han erkände till mig att det var första gången han verkligen blivit mätt sen vi sågs i Newcastle och han åt pizzabuffé. Dock är inte bilderna här ovan från våran tripp, dessa bilder är ifrån Daintree Rainforest och är några av mina första bilder från Australien. Det var när jag och Aire åkte iväg på en tur och kollade på krokodiler och gröna dödliga växter (djungeln). Men mer om det kommer. Jag och Tomer åkte i alla fall runt och hamnade sista dagen vid ett vattenfall/dykhål där man kunde hoppa från klipporna rakt ner i vattnet - dödscoolt! Och jag är seriös med döds-coolt, alltså det fanns ett ställe det där var säkert att hoppa ifrån där det inte fanns några stenar (där vi hoppade så klart). Men det var några ungar där, säkert mellan 10-15 år som skulle hoppa där det var stenar, så svårt att förklara med ska visa er bilder när det kommer upp. Så kändes som att jag satt där och kollade på deras dödsdom, ifall de skulle överleva eller ej. Ifall de skulle träffa någon sten och typ dö så skulle inte jag haft någon teckning på telefonen att ringa efter hjälp, Men har ju haft Voodafone där borta som inte hade teckning någonstans (det är ungefär som vårat 3). 
 
Men nu har jag kommit hem till sverige och dör utav kylan. Jetlagen var ganska kraftig och det tog ca 1,5 vecka innna jag var inne i rätt dygnsrytm. Så hela mellandagarna så har jag fixat bilder, tvättat, träffat vänner och familj. Nu snart är äntligen bilderna från systemkameran klara och jag håller på att sätta ihop ett collage som kommer upp här. Vad jag har tövkt att göra med detta är att visa er det jag inte kunnat visa er samt skriva mer om vad jag har gjort och mina åsikter om det i efterhand. Var det värt pengarna? Kunde jag gjort något annorlunda? Rekommenderar jag att åka till de platserna jag har varit på? Hur gjorde jag i olika situationer? Så tänkte att försöka sätta ihop från Cairns och hela vägen ner i rätt ordning och skriva om det för er här. Ska även försöka få tag på bilderna från min Surfcamp och nu ska få se min skydive. Även om jag hinner och får ihop något bra ska jag försöka klippa ihop en 3-minuters film på det jag har gjort. Dock så glömde jag att filma efter Byron Bay men finns kanske något från telefonen jag kan få fram. 
 
Dock får ni ha lite tålamod med detta, jag ska försöka uppdatera minst 1 gång i veckan men jag jobbar som sagt nu 100% (började 2 Januari) samt att jag håller på med träning och träffa vänner. Ska försöka så gott jag kan men då kanske ni förstår om jag skulle försvinna i någon vecka igen. 
 
Men nu är det sovdags för mig, jobbet kallar imorgon.
Puss på er!

Kommentarer:

1 Iza:

Kan inte fatta att bild nr2 är sann! Gud så vackert, färgerna bara smälter ihop..

Svar: Tack, Förstod det inte själv när jag stod där!
Rebecca Friberg

Kommentera här: